FANDOM


Rassen

De rassen in Atlantis

De RassenEdit

Binnen de werelden van Atlantis leven 4 menselijke rassen. Allereerst zijn er de Amazone's. Dit zijn machtige en dappere krijgers die voor geen enkele man bang zijn. Ook zijn er de Zolmec, deze wilden leven in harmonie met de natuur en de draken. Dan zijn er de slimme Primus, welke meesters zijn in de wetenschap en in het verkrijgen van blauwe energie. Als laatste leven er ook de Solerianen in Atlantis. Zij zijn goed georganiseerd, openhartig en ze willen altijd winnen.

De AmazonesEdit

Moed, eer, compassie en de band tussen de zusters vormen het hart van de samenleving van de Amazones. Hun lengte en kracht vind zijn oorsprong in de lange levensstreng van de Oudsten. De Amazones kennen drie typen personages.

De Amazone personages
Amazone 1
Amazone 2
Amazone 3

De ZolmecEdit

De Zolmec zijn trots en machtig en halen hun kracht uit hun band met de natuur. Ze geloven sterk in rituelen en discipline en hebben een speciale band met hun draken. Ook de Zolmec kennen drie soorten personages, waarvan één vrouwelijk personage.

De Zolmec personages
Zolmec 1
Zolmec 2
Zolmec 3

De PrimusEdit

De eerste menselijke stam was de Primus. Ze zijn vredig en analytisch, met een bijzondere doelgerichtheid. Er wordt gezegd dat de Primus meer levensstrengen hebben dan de andere stammen. Ook de Primus hebben drie personages, waarvan één vrouwelijke.

De Primus personages
Primus 1
Primus 2
Primus 3

De SolerianEdit

De Solerian is intelligent en handig en wordt gedreven door individuele kracht. Dit is de beste bouwer van Atlantis. hij gebruikt sluwe vechttechnieken en vindt slimme oorlogsmachines uit. Ook de Solerian hebben drie personages, waarvan ook weer één vrouwelijke.

De Solerian personages
Solerian 1
Solerian 2
Solerian 3